Llengües

Projectes

Celebracions

Acte de Graduació Curs 2016-2017

El passat 26 de juny, vam celebrar l'acte de graduació del curs 2016-2017. Felicitem a tots els alumnes graduats i us desitgem molta sort en aquesta nova etapa que empreneu. També agraïm als organitzadors per fer de l'acte una festa.

Celebrem el Sant Jordi. Curs 2016-2017

Un any més, hem celebrat el Sant Jordi i hem donat els premis dels concursos de prosa, poesía, disseny de cartells i de punts de llibre. Felicitats a tots els premiats!

L’acte va acabar amb un divertit concurs en el que tots vam participar amb els mòbils.

Els guanydors del Sant Jordi d’enguany són:

POESIA:

  • “Dies Dolços” Elena Gasull  2on de Gestió Administrativa

PROSA:

  •  “El Triomf” Gerard Aguilera 2on d’Administració i Finances

CARTELLS DIGITALS 2n Premi:

  • “The Rescue of the Princess” Paco Jordano I Jayson Libdan  1er de Màrqueting i Publicitat

CARTELLS DIGITALS 1r Premi:

  • “No limits” Paco Jordano 1er de Màrqueting i Publicitat

PUNTS DE LLIBRE:          

  • “Sant Jordi” Florencia González i Luz Pereyra 1er de Gestió de Vendes
  • “La Llegenda de Sant Jordi” Anna Gil i Ester Mejías 1er de Màrqueting i Publicitat

Centenari Lluïsa Cura 1916-2016

L'any 2016 l'Escola de Comerç, Administració i Turisme Lluïsa Cura celebra el centenari a través de diferents actes i activitats.

Un d'aquests actes es va realitzar el passat 22 d'abril al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. L'acte va ser presidit per la tercera Tinent Alcalde, Il·lma. Sra. Laia Ortiz i conduït pels nostres Cap d'Estudis Jordi Font i Lluís Gascon. Entre els parlaments en Joaquim Teixidó, director del centre, va fer referència a totes les etapes que ha passat l'Institut des de la seva creació i Montse Gurri, exalumna del centre ens va fer viatjar al passat recordant-nos com va ser la seva experiència a l'Institut.

 

Acte de Graduació 2015

El moment que tots esperàveu. Poder pensàveu que no hi arribaríeu, i aquí vau estar, recollint el diploma que acredita la superació del curs i que marca l'inici d'una nova etapa a la vostra vida. Moltes felicitats a tots i totes!

Diada de Sant Jordi 2015

Com cada any vam celebrar tant al matí com a la tarda la diada de Sant Jordi. Vam gaudir de l’actuació musical de l’alumne Nil Ballarà de  Comerç Internacional  i vam participar tots en jocs de caire cultural. També es van lliurar els premis dels concursos literari, de cartells, de fotografies i de vídeos. Gràcies  a totes les persones de l’Institut  que us vau implicar per fer aquest dia especial.

Back to Top