Llengües

Gestió Acadèmica

Missatge d'error

  • Notice: Undefined variable: node a eval() (línia 2 de /usr/home/lluisacura.cat/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Notice: Trying to get property of non-object a eval() (línia 2 de /usr/home/lluisacura.cat/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).

Dades del Centre

Titularitat

L'institut Lluïsa Cura és un centre públic de titularitat municipal

El projecte educatiu

Podeu veure el projecte educatiu del centre en suro del vestíbul o fent clic aquí.

Aspectes significatius de les normes del centre. 

Les normes del centre es consideraran acceptades per part de l'alumne en el moment de la matrícula. 

El centre es defineix com escola laica, en el sentit que les manifestacions externes de  religiositat han de romandre a l’àmbit privat de les persones i en cap cas s’admetrà que sota l’argument de la defensa dels drets individuals es dedueixin situacions discriminatòries que a la pràctica limitin aquests drets, especialment pel que fa a la raó de gènere. (Projecte educatiu de centre – PEC)

En aplicació dels valors i finalitats establerts en el PEC que fan referència al principi de laïcitat en l’educació, a la no discriminació per raó de sexe, a la inserció laboral i a la integració a la nostra cultura s’estableix que en el centre i en totes les activitats externes al mateix que es realitzin vinculades al procés d’aprenentatge, els i les alumnes hauran d’estar amb el cap i la cara descobertes,  tot respectant els comportaments que en privat es puguin tenir. (Normes d’organització i funcionament de centre - NOFC)

Un valor fonamental i definitori del centre és promoure i defensar la llengua i la cultura catalanes, per la qual cosa la llengua catalana és la llengua vehicular i d’aprenentatge. (Projecte educatiu de centre – PEC)

Horari de secretaria

  • Matins: de 09:00h a 13.30h
  • Tardes: de 16.00h a 20.30h

Per a la recollida de títols la secretaria estarà oberta tots els dimarts de 10:30h a 13:30h. Si no és possible passar en aquest horari, consultar amb secretaria.

Els mitjans específics

El centre disposa d’accessibilitat per a les persones de  mobilitat reduïda: Rampa a l’entrada i ascensor a les plantes.

Back to Top