Notícies

Alumnes de Guia participen al 48h Open House

24/10/2017

Enguany dos alumnes del cicle de Guia han participat al 48hOPEN HOUSE BARCELONA i ens han preparat les següents ressenyes

Judit Calandre: "Soc Judith Calandre alumna del primer curs del grau superior de guia, informació i assistència turística. Aquest any he participat com a volutària al OPEN HOUSE 2017 i he fet de guia a l'hotel Porta Fira (Toyo Ito) i com a control d'accés a la masia Can Colom. Ha estat una molt bona experiència!"

Eduardo Maturana: "Em va tocar ser guia de l'edifici Mas de Miquel, situat a l'Avinguda Diagonal 520, cantonada carrer Tusset 1. Es tracta d'un edifici d'estil noucentista construït entre 1923 y 1929, però que també recull tots els elements del Modernisme. L'experiència ha estat molt gratificant perquè he tingut l'oportunitat d'ensenyar, com a guia, que és el que estic estudiant, al llarg de tres hores per torns de quinze minuts sense pausa, la història, l'arquitectura, l'ornamentació i les curiositats de l'edifici a grups que anaven entre les 25 i les 45 persones."

Back to Top