Llengües

Notícies

Col·laborem al Saló de l'Ensenyament i la Fira Sefed

03/04/2018

Enguany alumnes de diferents cicles que composen l’escola han tornat a participar al Saló de l’Ensenyament i a la 13a fira SEFED, dos esdeveniments celebrats a Fira de Barcelona. A través del treball en diversos projectes, els alumnes han pogut posar en pràctica tasques pròpies de la  realitat empresarial com son les funcions comercials, de gestió i comunicació.

A la Fira Sefed, els grups d’Activitats Comercials han dissenyat i produït un estand molt tropical per tal de presentar el producte que oferien: Tes, cafès i begudes de fruites exòtiques. Els companys de Gestió administrativa i AFI han treballat en el la creació i gestió de l’empresa així com en la tasca comercial per tal de presentar els productes i aconseguir el màxim de comandes a la fira. La gestió de la comunicació de la fira, a través de les xarxes socials, ha anat a càrrec del grup de segon de Gestió de de Vendes. Aquest grup també realitzat la presentació dels productes de La Casa del Te davant d’una audiència.

L’ECAT Lluïsa Cura també ha participat al Saló de l’Ensenyament, on professors i alumnes han realitzat les tasques d’informadors des de l’estand del Consorci de Barcelona. A més, un grup d’alumnes de Gestió de Vendes ha treballat en la creació i la realització d’un aparador conceptual, com a part dels continguts que es treballen a l’escola.

Back to Top