Llengües

Notícies

El grup de Comerç Internacional assisteix a l’acte d’entrega del Premi per la Pau

18/12/2017

Divendres, 29 de novembre, els alumnes del Cicle de Grau Superior de Comerç Internacional, van assistir a la 38a edició de l’acte d’entrega del premi per la pau, celebrat al Museu Marítim de Barcelona.

Aquest premi el concedeix l’Associació per les Nacions Unides a Espanya (ANUE), i enguany se li ha atorgat al Doctor Oriol Mitjà Villar,  que ha rebut el premi de mans de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i del president de l’ANUE, Eduard Segarra, per la seva tasca en l’erradicació de la malaltia del pian.

Durant l’acte d’entrega, els alumnes van tenir l’oportunitat de saber més sobre el Pian, una malaltia tropical endèmica i crònica que afecta sobretot als nens i que pot provocar greus deformacions òssies.

Gràcies als seus estudis, el Doctor Oriol Mitjà, ha aconseguit desenvolupar un tractament que cura aquesta malaltia per un cost inferior a un euro per cada nen, fet que va recordar durant el seu discurs.

Després de la interessant reflexió del Doctor, els assistents a l’acte i els alumnes del nostre Institut, van poder gaudir de la interpretació de tres peces musicals en directe i d’un servei de càtering per finalitzar la celebració l’acte.

Notícia i fotografies realitzades per l'alumne de Comerç Internacional Patrick Breton
Back to Top