Llengües

Notícies

L'ECAT Institut Lluïsa Cura col·labora amb el Gran Recapte d'aliments

03/01/2019

Com cada any l’ECAT Institut Lluïsa Cura ha col·laborat amb la campanya que el Banc dels aliments du a terme amb l’objectiu que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària.

Des de fa dos anys els professors del mòdul de Relacions Públiques que s’imparteix a 2n curs del Cicle de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat han desenvolupat un projecte transversal en el que es desenvolupen els continguts del mòdul a partir del disseny i desenvolupament d’una campanya interna amb l’objectiu de participar amb el Gran Recapte i aconseguir la màxima implicació de tots els membres de l’escola, ja siguin professors o alumnat.

Per tal d’aconseguir el compromís i la participació del públic, els responsables de dur a terme la campanya van proposar diferents accions. Per una banda van preparar un stand a partir de materials reciclats com un palet i llaunes de refrescos on es convidava a participar en forma de donació de productes bàsics o donació monetària, que més tard s’utilitzaria per comprar aliments. Per altra banda, els dos últims dies de campanya i coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal, l’equip responsable va preparar un bingo solidari per tal de maximitzar les donacions i implicar activament tots els membres de l’Institut. El bingo es va realitzar tant al matí com a la tarda i els participants premiats van poder gaudir d’una part dels diners recaptats en la celebració de l’activitat.

Paral·lelament a la realització de l’esdeveniment, els mateixos alumnes, dins del mòdul de Disseny de Material de Comunicació, han desenvolupat tots els materials de comunicació necessaris per tal de poder informar sobre les activitats proposades: la campanya del Banc del Aliments i el Bingo solidari.

La campanya he estat un èxit, no només per la quantitat de productes que s’han pogut recollir sinó també per la possibilitat que han tingut els alumnes d’aprendre mitjançant una activitat pràctica que els ha aproximat a la realitat laboral.

Back to Top