Llengües

Notícies

Vendre un producte a través de l'aparador

11/05/2018

L’aparador és un espai que ha de comunicar quelcom. L’objectiu és clar, ha de captar l’atenció del vianant durant els segons que hi passa per davant. Aquest és l’espai més visible dels establiments comercials i ha de respondre al model AIDA, que descriu les fases que segueix un client en el procés de decisió de compra: Atenció, Interès, Desig i Acció.

Al llarg dels cursos els alumnes d’Activitats Comercials (Grau Mitjà) i Gestió de Vendes (Grau Superior) han dissenyat i produït aparadors  molt creatius i originals gràcies a la implicació i il·lusió que hi ha posat la professora Teresa Grangel que des del inicis ha encoratjat i motivat a tots els alumnes per sentir-se partícips del procés de creació. Enguany, els diferents grups dirigits per la Teresa han treballat en l’aparador que s’ha exhibit al l’estand del Consorci d’educació de Barcelona al Saló de l’Ensenyament i en l’estand que l’ECAT Lluïsa Cura ha realitzat per la fira SEFED.

Actualment  els alumnes de 2n de Gestió de Vendes i Espais Comercials estan treballant en el disseny i elaboració d’un aparador relacionat amb el seu treball final de cicle. Durant les properes setmanes els alumnes continuaran amb la tasca encomanada per la seva professora, Teresa Grangel amb l’objectiu de retre-li homenatge per tot el que han après amb ella.

Back to Top